Friday, October 4, 2013

Το Clickdelivery.gr υπέγραψε επενδυτική συμφωνία με την εταιρεία Yemeksepeti

Η εταιρεία Click Delivery Α.Ε., ηγέτιδα δύναμη στο online food delivery στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας αξίας 3.000.000 Ευρώ με την εταιρεία Yemeksepeti, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες online food ordering παγκοσμίως.
Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε διαδοχικά στάδια και αποτελεί ένα εξαιρετικό χρηματοοικονομικό εργαλείο στα χέρια της ελληνικής εταιρείας που σκοπό έχει να ενισχύσει την περεταίρω ανάπτυξή της μέσω της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλη την Ελλάδα. Τα ιδρυτικά στελέχη της Click Delivery διατηρούν τον έλεγχο και τη διαχείριση της εταιρείας ενώ η Yemeksepeti συμβάλλει αποφασιστικά στη χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης, προσφέροντας τεχνογνωσία και εξειδικευμένη γνώση.

Οι χρήστες του Clickdelivery.gr έχουν σήμερα τη δυνατότητα να παραγγέλνουν με τον απλούστερο και πλέον έξυπνο τρόπο, φαγητό μέσα από μια μεγάλη γκάμα γεύσεων και εδεσμάτων κάθε στιγμή: παρακολουθώντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου, παρέα με φίλους, βλέποντας μια ταινία στο σπίτι μετά τη δουλειά, διαβάζοντας για την εξεταστική, δουλεύοντας ως αργά στο γραφείο ή απλά κάποιες στιγμές που δεν υπάρχει κάτι άλλο έτοιμο στην κουζίνα.

Η Click Delivery, σε συνεργασία με τα εστιατόρια που προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παρέχει σε καθημερινή βάση αποκλειστικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Οι χρήστες της μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από συμφέρουσες προσφορές ενώ τα συνεργαζόμενα εστιατόρια αυξάνουν τις πωλήσεις και ταυτόχρονα τα έσοδά τους.

H Yemeksepeti, μία πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του online food ordering σε έξι διαφορετικές χώρες, έχει συνάψει στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με τη διεθνή επενδυτική εταιρεία General Atlantic και τον παγκόσμιο ΜΚΟ Endeavor (Catalyst).

Αξίζει μάλιστα να τονιστεί ότι η Yemeksepeti αποφασίζει για πρώτη φορά να κάνει μια άμεση επένδυση σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο start-up χωρίς να ακολουθήσει το καθιερωμένο μοντέλο ανάπτυξης του brand της σε νέες αγορές. Η διαφοροποίηση αυτή στη στρατηγική της Yemeksepeti είναι αποτέλεσμα της ισχυρής παρουσίας της Click Delivery στην ελληνική αγορά.

Το Clickdelivery.gr ξεκίνησε το 2010 και άρχισε για πρώτη φορά να προσφέρει υπηρεσίες online παραγγελίας φαγητού έχοντας αναπτύξει μια σύγχρονη και καινοτόμο πλατφόρμα παραγγελιοληψίας μέσω ενός εύχρηστου αμφίδρομου τερματικού.

Οι συγκεκριμένες συσκευές προωθούν άμεσα και αξιόπιστα τις παραγγελίες στα συνεργαζόμενα εστιατόρια ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον τελικό χρήστη για την πιθανή ώρα παράδοσης. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτείται η χρήση και εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σύνδεσης στο Διαδίκτυο στον χώρο του εστιατορίου. Το Clickdelivery.gr αποτελεί σήμερα τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς με περισσότερα από 650 συνεργαζόμενα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα. Η ιστοσελίδα διεκπεραιώνει καθημερινά πάνω από 2.000 γεύματα, εξυπηρετώντ� �ς με συνέπεια πάνω από 40.000 μοναδικούς πελάτες.

"Οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην ελληνική αγορά σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες της Click Delivery έκαναν μονόδρομο τη συγκεκριμένη απόφαση για όλους εμάς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Nevzat Aydin, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Yemeksepeti. "Είμαστε βέβαιοι ότι η Click Delivery θα αλλάξει πλήρως την κουλτούρα του food delivery στην Ελλάδα αναπτύσσοντας στο έπακρο τη δυναμική αυτού του καινοτόμου επιχειρηματικού κλάδου".

"Η συμφωνία αυτή αποτελεί ορόσημο και πραγματική πρόκληση για όλους εμάς στην Click Delivery. Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για την εταιρεία μας", δήλωσε ο Νικόλας Στεφάνου, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Click Delivery. "Όραμά μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα να μπορεί να παραγγείλει ποιοτικό φαγητό online εύκολα και γρήγορα σε χαμηλές τιμές".

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Yemeksepeti.com, ξεκίνησε το 2001 και αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη πύλη που φέρνει σε επαφή καταναλωτές και εστιατόρια, δίνοντάς στους καταναλωτές την ευκαιρία να παραγγείλουν online φαγητό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει πάνω από 8.850 συνεργαζόμενα εστιατόρια από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι και αλυσίδες όπως Burger King, Pizza Domino, KFC, McDonald 's, Pizza Hut κ.α. στην Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ομάν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και το Λίβανο, ενώ έχει πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήσ τες που υποβάλλουν καθημερινά πάνω από 60.000 παραγγελίες.
Πηγή: http://pcnea.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment